Interior design

Strawberry Hill



Project: Strawberry Hill

Concept design team: Katarzyna Polus, Sergey Vaskin

Area: 150 sqm

Location: Shanghai, China

Status: Completed in December 2018

Located in Shanghai’s Gubei district, this pastry shop serves local residents as custom coffee and delicious sweets heaven. With concept inspired by London’s Strawberry Hill, it was designed with great attention to details, vivid graphics and careful furniture selection.

Color and mood change throughout the space, from bright and open display and cashier area, through the lounge seating area, to the high bar area with feature wall and special lighting. Divided into distinctive parts, space can be partly semi-enclosed for private events or operate as coffee lounge for long weekend afternoons.

In-out concept plays major role, as the best way to invite customers to try Strawberry Hill signature cakes and coffees is to open up the big windows and create visual connection – from outside to inside and from inside to outside.


用中文读